Törzsvásárlói feltételek


és viszonteladói feltételek:Fogyasztói ár (magasabb):
Vevőkóddal nem rendelkező vásárlók fogyasztói áron kerülnek kiszolgálásra.Törzsvásárlói ár (alacsonyabb):

Törzsvásárlói áron vásárolhatnak azon vásárlók, akik hatjegyű vevőkóddal rendelkeznek, illetőleg azok a vásárlók, akik vevőkóddal még nem rendelkeznek, azonban regisztrálni szeretnének, melyet az alábbi CSOMAGOK megvásárlásával tehetnek meg.Vevőkód:

Hatjegyű kód, melyet csakis előzetes regisztráció esetén biztosítunk, illetőleg a csomagban található számlán látható.
Ezzel a vevőkóddal adhatja le későbbi rendeléseit. Ez jogosítja fel a törzsvásárlói kedvezményekre, illetőleg a törzsvásárlói árra.

FIGYELEM!
Amennyiben a vásárlás során (kosár tartalmánál) a vevőkód nem kerül megadásra, esetleg lejárt vagy rendszerünkben nem szereplő, téves vevőkód kerül kitöltésre, abban az esetben a vásárló NEM jogosult a törzsvásárlói árra!
Kérjük, NE rendeljen törzsvásárlói áron érvénytelen vevőkóddal, ugyanis a rendszer a fogyasztói áron fogja érzékelni a megrendelést, amennyiben a vevőkód nem felel meg a fenti paramétereknek (érvényes, flavin.eu-n törénő korábbi regisztrációt követően).
Amennyiben nem biztos benne, hogy vevőkódja megfelelő-e, kérjük e-mailben érdeklődjön a kellemetlenségek elkerülése végett.Vásárlási lehetőségek:
Regisztráció/vevőkód nélkül, összeghatártól függetlenül érvényesíthető megrendelés!

1.
- Vevőkóddal nem rendelkezem.
- Nem szeretnék regisztrálni.
- Fogyasztói áron vásárolok.
- Árengedményre nem vagyok jogosult.

2.
- Vevőkóddal nem rendelkezem.
- Szeretnék regisztrálni az alábbi csomagok valamelyikének megvásárlásával.
- Törzsvásárlói áron vásárolok.
- Árengedményre jogosult vagyok.

3.
- Vevőkóddal rendelkezem.
- Rendelésem bármilyen összegű lehet.
- Törzsvásárlói áron vásárolok.
- Árengedményre jogosult vagyok.

 Törzsvásárlóvá válás (Vevőkóddal még nem rendelkező vásárlók részére):
Regisztrálni csakis az alábbi módon, az alábbi csomagokkal lehetséges:

1. csomag
2. csomag

ÖSSZES csomag megtekintése ide kattitva!

 Törzsvásárló (Vevőkóddal rendelkező vásárlók részére):
A vevőkóddal rendelkező vásárlók jogosultak a törzsvásárlói áron vásárolni, ezen kívül pedig 20 000 Ft feletti rendelés esetén további 10% árengedményre, melyet a vásárlást követő hónaptól levásárolhatnak.
Pl.: Ha Ön január hónapban 20 000 Ft-ért vásárol, akkor Önnek február hónapban 2 000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik, melyet automatikusan vonunk majd a következő rendelése végösszegéből.

Árengedmény (Vevőkóddal rendelkező vásárlók részére):
Ha Ön 20 000 Ft felett vásárol egy adott hónapon belül (ez lehet akár többszöri rendelés is, az adott hónapon belüli rendelések összeadódnak), akkor a vásárlását követő hónapban árengedményre jogosult, melynek levásárlására 4 hónapig van lehetőség, azután automatikusan törlődik.
Az árengedmény a rendelés összegének a 10%- a. A levásárolható árengedmény több részben is felhasználható. A levásárolható árengedmény a vásárlási összeg maximum 70%-ában érvényesíthető. A levásárolható árengedmény az akciókban is igénybe vehető.

Egyéb plussz forgalmi jutalékok (törzsvásárlói árakon és a 10% árengedményen felül):
Egy adott hónapon belül a bónuszpontok összeadódnak.
1 bónuszpont = 295 Ft.
300 bónuszpont felett 12%.
700 bónuszpont felett 15%.
1 500 bónuszpont felett 18%.
3 200 bónuszpont felett 21%.
6 400 bónuszpont felett 24%.
12 500 bónuszpont felett 27%.

Szállítási költség, árengedmény levásárlása esetén:
15 000 Ft feletti rendelés esetén nincsen szállítási költség.
A rendelés összegének az árengedmény levonása nélkül kell meghaladnia a 15 000 Ft, ahhoz hogy ingyenes legyen a szállítás.
Pl.: Ha az Ön rendelése 15 001 Ft, árengedménye 1 000 Ft, akkor a fizetendő 14 001 Ft lesz, szállítási költség nincsen.

 Elfelejtett, de meglévő kódszám:
Ha már rendelt és elfelejtette kódszámát, az alábbi e-mail címen érdeklődhet: info@flavitamin.hu
A levélbe írja bele nevét, lakcímét és telefonszámát.

 Szállítással kapcsolatos információk


Vevő köteles
az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási költségeit is tartalmazza - szolgáltató részére megfizetni!

GLS futárszolgálat:
- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 3 munkanapon belül az ország bármely pontjára.
- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!
- Telefonos értesítés a kiszállítás előtt 1 órával vagy sms értesítés a szállítást megelőző napon lehetséges, ennek díja 350 Ft (igény esetén a megjegyzés menüpontban kérjük feltüntetni).
- E-mail értesítés ingyenes és automatikus, mellyel a szállítás napján reggel 08:00-tól lehet érdeklődni a GLS futárszolgálatnál az aznapi pontosabb szállítási időpontot illetően.
- A szállítási címnek nem kell egyeznie a lakcímmel, ezért mindenképpen olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudja venni a rendelését.

1. A rendelés leadásakor kérjük, előre jelezze a megjegyzés menüpontban a szállítás idejére vonatkozó kérését, ha van (melyik munkanap kéri a csomagot, pontosabb időpont meghatározás nem lehetséges). A rendelés feldolgozása után ugyanis mi már nem tudunk változtatni az e-mailben elküldött szállítási időponton! A GLS futárszolgálat minden munkanap 08:00 és 17:00 között szállít. Ennél pontosabb szállítási időpontot nekünk nem áll módunkban meghatározni, mivel a szállítás nem a mi hatáskörünk. A szállítás napján 08:00-tól lehet érdeklődni a GLS futárszolgálatnál a pontos szállítási időpontot illetően.

2. A rendelés leadását követően a rendszer küld egy automata e-mailt a rendelés adatairól (ezért fontos, hogy működő e-mail címet adjon meg). Ha valamit rosszul töltött ki, akkor kérjük, válasz e-mailben írja meg nekünk a helyes adatokat.

3. A rendelés feldolgozása után e-mailben értesítjük a szállítás dátumáról. Ha az e-mailben elküldött szállítási időpont Önnek nem megfelelő, akkor már csak a GLS futárszolgálatnál tud módosítani a dátumon vagy a kiszállítási címen, a csomagszám megadásával. Ezt megteheti a szállítás napján 08:00-17:00-ig a +36/29 886-700-as központi telefonszámukon.

4. A csomagért a GLS futárnak az átvételkor készpénzben vagy bankkkártyával kell fizetni.

Sikertelen csomag átvétel esetén:
A vevőnek joga van a vásárlástól való elálláshoz, azonban nincsen joga ezáltal anyagi károkat okozni a feladónak, illetőleg az okozott anyagi károkat köteles megtéríteni! A csomag átvételének megtagadása vagy sikertelen csomagátvétel esetén a feladóhoz visszaérkező csomag oda-vissza szállítási költsége, depóban tárolása minden esetbe a VEVŐT terheli, mivel a szállítás az átvételtől függetlenül megtörtént! Ennek összege 3 000 Ft - 5 000 Ft közötti összeg, helytől függően, melyet a GLS futárszolgálat határoz meg és melyet a vevőnek meg kell térítenie!
A GLS futárszolgálat mindig kétszer kísérli meg a kiszállítást, kérjük egyeztessen a futárszolgálattal, ha a megadott szállítási címen nem tartózkodik senki a kiszállítás ideje alatt! Vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálattal, elkerülvén a kellemetlenségeket.

 Külföldi szállítás:
Szállítás: Európai Uniós országokba.
Fizetés: Előre utalás, banki befizetés, banki átutalás.
Szállítási költség: Doboz mérettől függ. Max. súly 31,5 kg.

Doboz méret kiszámítása:
Leghosszabb oldal + a két rövidebb oldal összegének kétszerese.


MéretI. zónaII. zónaIII. zónaIV. zóna
XSmax. 35 cm5 300 Ft6 390 Ft7 690 Ft10 250 Ft
Smax. 50 cm7 650 Ft8 990 Ft10 450 Ft15 800 Ft
Mmax. 65 cm9 850 Ft11 500 Ft13 450 Ft21 400 Ft
Lmax. 80 cm11 990 Ft14 400 Ft16 200 Ft25 400 Ft
XLmax. körméretig15 200 Ft17 800 Ft20 500 Ft31 450 Ft


Zónák:
I. zóna: Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország.
II. zóna: Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária.
III. zóna: Dánia, Franciaország, Olaszország, Írország.
IV. zóna: Litvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, Észtország, Portugália, Finnország.

Fontos információk:
Külföldre történő szállítás esetén a GLS futárszolgálat által meghatározott és oldalukon is feltüntetett árakon áll módunkban csomagot postázni, melyről minden vevő KÖTELES előzetesen tájékozódni. Ezen árakat NEM mi határozzuk meg, tehát legyenek kedvesek az esetleges szállítási költséggel kapcsolatos észrevételüket a futárszolgálatnak jelezni. Amennyiben a fenti árak Önnek nem felelnek meg, kérjük NE rendeljen oldalunkon.

GLS futárszolgálat szállítási költség árlista/kalkulálás:
https://gls-group.eu/HU/hu/gls-csomagpont/gls-csomagpont-arlista


Flavin.eu a facebook -on.

Flavin7

Flavin